“Divine live is limitless and the source of miracles”.

-rumi-

Reviews

Een hele positieve ervaring.

Ik ben gaan liggen op een behandeltafel en heb Sabine energetisch met mij laten werken. En dat terwijl ik iemand ben die altijd veel moeite heeft zich in vertrouwen over te geven. Het was een eerste ervaring, eentje die een blijvende positieve indruk heeft achter gelaten.

Ik merkte al snel dat Sabine dit werk zeer serieus neemt, ze komt heel integer en zuiver over. Voordat ze begon met de sessie vroeg ze of ik wilde dat ze hardop zei wat ze waarnam. Ook vroeg ze of ze mij aan mocht raken, dit stelde mij in staat te ontspannen.

De sessie maakte indruk op mij, twee weken later volgde een tweede sessie.

Tijdens deze tweede sessie gebeurde er zoveel dat ik enkele dagen nodig had om alles te verwerken. Dat Sabine een hele liefdevolle energie uitstraalt en zeer vriendelijk is maakt dat ik twee hele mooie ervaringen heb opgedaan.

Ik wil haar nogmaals bedanken en wens dat zij nog heel veel mensen met een healing kan helpen.

- Rick -

Ik voel me luchtiger..sterker…mijn hele lichaam en geest.
Ik voel me intens gelukkig, en dit is zo lang geleden, wist niet dat het kon.
Ik zal je niet blijven spammen..maar ik wilde je dit niet onthouden en eerlijk moet ik delen omdat het zo bijzonder is, en ik blij ben. Voel het kind in mij weer..energie.. zie de toekomst, zie plannen..
Maar voor nu dans ik en zing ik echt weer met de kindjes!

- Daniëlle -

Hé Sabine, ik voel me al de hele middag relaxed, Ik heb geen kort lontje! Dat was de afgelopen tijd wel zo… Ik weet niet wat er is gebeurd maar het voelt geweldig!

- Heidi -

Dit was een sessie die je volledig in je kracht zet, die je terug bij jezelf brengt , die je leidt naar wie je werkelijk bent. Die deuren opent, naar dat wat jij te doen hebt. Die stilte geeft. Barricades die er lagen om tot uitdrukking te komen ineens niet meer ervaren worden. Dat geeft zo veel kracht dat niets je daarvan meer weerhoudt. Je hoeft niet te zoeken, werken of struinen.

De sessie is een magische trip, een mooie reis, een heerlijk event, een beleving. Krachtig en zacht tegelijk. Puur en zuiver, maar wat enorm veel kracht geeft en effect heeft. Iets wat je brengt waar je zijn moet. Iets wat je weet, wat je je ineens weer herinnert. Dit gaat niet over één dag, maar rolt zich verder uit. Het maakt de weg vrij.  

- Emilie -

Dank je wel! 

Wat een enorm bijzondere ervaring heb je me gegeven.  Ik voel me licht. En ik voel weer. Dat was ik kwijt…. Ik heb er geen woorden voor maar wat ben ik je dankbaar! 

- Simone -

Rond mijn 20ste is mijn spirituele ontdekkingsreis begonnen. Tijdens deze reis heb ik van alles ondernomen en ervaren. Zo heb ik ook de nodige healings gehad. Tot voor kort waren dat voor mij slechts hele ontspannende sessies en moest ik maar aannemen dat er iets gebeurd/ verandert was. Grote verandering heb ik na deze sessies nooit ervaren.

Sinds oktober 2021 heb ik verschillende sessies bij haar gedaan. Vanaf de eerste sessie heb ik zowel tijdens als na de healing het e.e.a. ervaren dat direct gelinkt kan worden aan de sessie.

Tijdens de eerste healing vertelde Sabine me bijvoorbeeld dat ik als baby gevallen was. Sabine heeft tijdens de sessie deze herinnering “ik ben gevallen” veranderd in “ik ben veilig en liefdevol opgevangen”. Zo zijn er tijdens deze healing nog meer dingen gebeurt en veranderd, die blijkbaar nog steeds impact hadden op mijn leven. Ook na de healing heeft het e.e.a. flink doorgewerkt
Een paar dagen na de eerste healing had ik een gesprek met mijn ex en wat hulpverleners. Normaal gesproken was ik altijd wat gespannen, maar nu was ik de rest zelve. En…de grootste verandering: voor het eerst in mijn leven kon ik tijdens een discussie direct met tegenargumenten komen. Ik was super ad rem. Normaal gesproken lukte het mij nooit om tijdens heftige discussies met (tegen)argumenten te komen. Die kwamen dan later thuis pas, maar dan was het te laat. Vanaf de eerste sessie is dit verleden tijd en hier ben ik uiteraard super blij mee. Bedankt Sabine!

- Huub -

Onlangs heb ik een healing sessie ervaren bij Sabine. Deze was voor mij diepgaand, heel etherisch en liefdevol. Het is soms moeilijk te beschrijven wat de ervaringen zijn in aardse termen, de sessie was engelachtig. Ik heb Sabine haar sessie zo ervaren, alsof ik even aangeraakt werd uit een andere wereld. Het was heel mooi dat zij zelf woorden kon geven aan wat zij zag gebeuren en wat ik mocht ontvangen. Er is heling gekomen op een oud thema en dat voel ik nu, weken later, nog voel doorwerken. Alles bij elkaar een heel fijne ervaring die ik graag nog eens herhaal. Naast haar prachtige sessie ervaar ik ook de liefde die Sabine geeft aan haar clienten. Ze is heel oprecht en integer en werkt echt vanuit haar hart. Dank je wel Sabine voor je liefdevolle aandacht, aanraking en hulp. 

- Nadia -

Wil je een healing ontvangen of heb je nog een vraag? Neem gerust contact op.