“The purpose in life is to find your gift, your passion and give it away”.

-rumi-

Over Sabine

De eerste keer dat ik in aanraking kwam met spiritualiteit  was op het Eigentijds festival in 2012.
Vanaf het moment dat ik mijn voeten op het terrein zette, raakte het diep mijn hart en rolden er tranen over mijn wangen. Het voelde als thuiskomen….
Mijn hele leven is daarna snel veranderd en ben ik op verkenning gegaan in een voor mij nieuwe wereld. Daarna heb ik me vooral verdiept in healing, bewustzijn en non-dualiteit.

Tijdens één van de workshops die ik heb gevolgd ontmoette ik een sjamaan, een echte Maori sjamaan uit Nieuw Zeeland. Hij vertelde mij;

“You are a very special light healer, healer of te water from the earth womb en the cosmic womb. 
I know only a few people on this planet who are light healers, it’s  very unique.”

(jij bent een speciale licht healer, healer van het water van de aardse en de kosmische baarmoeder. Ik ken maar een paar mensen hier op deze aarde die deze gave hebben, het is heel uniek).

Toen ik dit hoorde had ik geen idee wat dat betekende, maar ik was wel razend enthousiast.
Maar blijkbaar was het nog niet de tijd, want mijn aandacht ging destijds meer naar mezelf en mijn eigen innerlijke processen.
Jaren later kwam tijdens een opstelling naar voren dat ik klaar was voor mijn “ware werk”. Dat ik gebruik kan maken van mijn unieke talent en dat het zich vanzelf ontvouwt zodra er een cliënt bij mij op tafel ligt. Ik was vooral verbaasd, “Hè? Hoezo dan? Wat moet ik dan doen? Kan iemand mij dat leren? “
Nieuwsgierig óf er iets zou gebeuren lag één week later mijn eerste cliënt bij mij op de behandeltafel. Ik zag direct het licht klaar al staan, klaar om door mij begeleid te worden naar het lichaam van de cliënt. Ik kon het licht meteen “lezen”, en zag precies wat de bedoeling was. Ik begeleide het licht met mijn handen en het begon meteen zijn werk te doen. Het was een geweldige en een hele bijzondere eerste
ervaring. Én mijn eerste healing sessie.

Sindsdien kan ik healen met het licht, precies zoals de sjamaan aan mij verteld heeft, al die jaren geleden.

En zo is het gegaan, van de ene op de andere dag, doe ik wat me heel veel vreugde geeft, waar mijn hart van gaat zingen.  Ik vind het zo leuk, zo bijzonder en zo fijn om dienstbaar te zijn op deze manier.
Het is dan ook mijn grote passie om licht te brengen zodat ieders innerlijk licht weer kan stralen.

Wil je een healing ontvangen of heb je nog een vraag? Neem gerust contact op.