“If you wish for light, be ready to receive light
Connect with your Divine nature”.

-rumi-

Healing

In mijn healing sessies maak ik contact met het helende licht
van de Divine. Speciaal op jou afgestemd.
Dit licht draagt bij aan zijn wie je werkelijk bent. 

“be who u truly are, live your purpose and shine your light.”

Reviews

Ik voel me luchtiger..sterker…mijn hele lichaam en geest.
Ik voel me intens gelukkig, en dit is zo lang geleden, wist niet dat het kon.
Ik zal je niet blijven spammen..maar ik wilde je dit niet onthouden en eerlijk moet ik delen omdat het zo bijzonder is, en ik blij ben. Voel het kind in mij weer..energie.. zie de toekomst, zie plannen..
Maar voor nu dans ik en zing ik echt weer met de kindjes!

– Daniëlle-

Hé Sabine, ik voel me al de hele middag relaxed, Ik heb geen kort lontje! Dat was de afgelopen tijd wel zo… Ik weet niet wat er is gebeurd maar het voelt geweldig!

– Heidi-

Onlangs heb ik een healing sessie ervaren bij Sabine. Deze was voor mij diepgaand, heel etherisch en liefdevol. Het is soms moeilijk te beschrijven wat de ervaringen zijn in aardse termen, de sessie was engelachtig. Ik heb Sabine haar sessie zo ervaren, alsof ik even aangeraakt werd uit een andere wereld. Het was heel mooi dat zij zelf woorden kon geven aan wat zij zag gebeuren en wat ik mocht ontvangen. Er is heling gekomen op een oud thema en dat voel ik nu, weken later, nog voel doorwerken. Alles bij elkaar een heel fijne ervaring die ik graag nog eens herhaal. Naast haar prachtige sessie ervaar ik ook de liefde die Sabine geeft aan haar clienten. Ze is heel oprecht en integer en werkt echt vanuit haar hart. Dank je wel Sabine voor je liefdevolle aandacht, aanraking en hulp. 

– Nadia-

Dank je wel! 

Wat een enorm bijzondere ervaring heb je me gegeven. Ik voel me licht. En ik voel weer. Dat was ik kwijt…. Ik heb er geen woorden voor maar wat ben ik je dankbaar! 

– Simone-

Sabine

“Uit eigen ervaring weet ik hoe het voelt als je je eigen licht niet meer voelt. Je  jezelf niet meer bent en de weg van je hart niet meer weet en daardoor worstelt door het leven, wetend dat het veel beter kan dan dit.
Het is dan ook mijn grote passie om meer licht te brengen in deze wereld en ieders innerlijk licht weer te laten stralen. Want ook al ben je het misschien vergeten, ook al voel je het even niet, je bent licht, je bent liefde, jij bent Divine.

Neem contact op

 Heb je een vraag of wil je een healing boeken, stuur een mail naar: sabine@divine-healing.net of bel naar 06….