“The wound is the place where the light enters you”.

-rumi-

Divine healing

De sessies bestaan uit healing een van helend licht. Dit helend licht ontvang ik van de Divine.
Het is niet iets wat ik zelf doe, het gaat namelijk buiten mijn denken om. Ik zie het als een cadeautje  vanuit de Divine, als een “Symphony of Divine Light” van verschillende kleuren lichtfrequenties die jou healing geven.

De Divine weet wat het hoogte goed is voor jou in het moment, er is dus geen uitleg vooraf voor nodig.  Daarom is deze healing voor iedereen, voor degene die nog niet met spiritualiteit  bezig zijn geweest of voor degene die al een hele innerlijke reis achter de rug hebben. Het is altijd afgestemd op jouw hoogste goed in dit moment.

Zodra het helend licht in contact komt met je energiesysteem weet je eigen energiesysteem wat te doen. Zo gaat het bijvoorbeeld vanzelf zwaarte loslaten, zodat je innerlijk licht meer kan stralen. Grote belemmerde thema’s kunnen dan soms tot aan de wortel worden losgelaten, en je eigen lichtkracht wordt versterkt . Het helend licht kan ook bijvoorbeeld ook aktivaties of blessings geven. Dit kan werken op het fysieke, mentale, emotionele, en spirituele lichaam (multidimensionaal)
Het is erg uitgebreid en zo divers dat het niet allemaal in woorden te omschrijven is. Elke healing is dan ook anders en ik verwonder me nog steeds elke keer wat er mag gebeuren.

De sessies gaan meestal niet over 1 dag, en kan dus nog een ruime tijd doorwerken.

Waarom een healing?

– als je behoefte hebt om meer licht in jezelf en in je leven te ervaren
– als je vastloopt in bepaalde thema’s en er niet uitkomt
– als je wil loslaten wat je niet dient
– als je versneld de weg wil naar je wie je werkelijk bent
– als je voelt dat je hier iets te doen hebt, maar niet weet hoe of wat
– als je even niet aan jezelf wil “werken”, maar juist eens wil ontvangen

Kom in je (licht)kracht
Word wie je werkelijk bent
Open de deuren naar wat je hier te doen hebt
en straal je innerlijk licht!